Biezpiena sacepuma pagatavošanai pannā nav nepieciešamas īpašas kulinārijas prasmes. Pat iesācējs pavārs var tikt galā ar to.
Sastāvdaļas;
300 g biezpiena
2 olas
Šķipsniņa sāls
2 ēd.k. l. cukura
1 ēd.k. l. augu eļļa
100 g miltu
1 tējk. cepamais pulveris (5 g)
Rozīnes vai jebkura augļa gabaliņi pēc vēlēšanās.
Sāksim ar to, ka biezpiens ir kārtīgi jāsamīca vai jāizberž caur sietu, lai neveidotos lieli kunkuļi. Biezpienam pievienoju olas un šķipsniņu sāls.
Pagatavojumam pievienošu rozīnes, tās vispirms piepildīju ar karstu ūdeni, tagad labi noskalošu un nosusināšu ar papīra dvieļiem.
Pievienojiet cukuru un 1 ēdamkaroti augu eļļas.
Tālāk maisījumā pievienojiet miltus un cepamo pulveri. Miltus ir svarīgi pievienot pakāpeniski, kontrolējot mīklas konsistenci: tai jābūt mīkstai, bet ne pārāk lipīgai.
Pievieno rozīnes.
Tas gatavajam ēdienam piešķirs papildu nelielu saldumu.
Cepamo pannu ieziež ar eļļu. Iesmērēju ar krējumu. Izklājiet biezpiena maisījumu.
Lasi vēl: Novembra triks, kas liks uzziedēt pat slinkākajam Kalančo krūmam – iepriecinās ar sulīgu ziedu galvu
Aizveru vāku un uzlieku uz uguns, vispirms ieslēdzu lielāku uguni, pēc apmēram minūtes samazinu un cep 12 min līdz 15 minūtēm, līdz paradās zeltaini brūna garoziņa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Mazs zēns pie kapa izteica vārdus, kuri likās dīvaini… bet tad viss mainījāsby Rinalds Bergmanis
- Bietes tagad tiek vārītas maisiņā; žēl, ka es par šo metodi nezināju agrāk – 25 minūtes un gatavasby Jeļena Kuzmenko
- Viņš noslēdza derības, ka apprecēs bagātnieka apaļīgo meitu — bet kāzu dienā viss beidzās negaidītiby Rinalds Bergmanis